U Blacu održan seminar o odnosima s javnošću i tržišnim komunikacijama

U Blacu održan seminar o odnosima s javnošću i tržišnim komunikacijama

U skupštinskoj sali Opštine Blace održan je seminar o tržišnim komunikacijama i PR aktivnostima, sa akcentom na praćenju medija i analizi medijskog sadržaja, u organizaciji udruženja Intermedia.

Prema rečima organizatora, ovaj seminar je deo projekta „Među nama, Evropa – međusektorska partnerstva u procesu evrointegracija Srbije“, koji ovo udruženje realizuje na teritoriji Topličkog okruga. Projekat finansijski podržava Fondacija za otvoreno društvo.

„U ovoj sesiji, učesnici na projektu su imali prilike da saznaju neke nove veštine koje im mogu pomoći za stvaranje pozitivne medijske slike organizacije kojoj pripadaju, opštine ili poslovnog sistema“, izjavio je Vladimir Mitrović, menadžer projekta i predsednik Udruženja Intermedia iz Blaca. „Sa namerom da motivišemo kvalitetnije međusektorsko povezivanje i saradnju, osmislili smo ovaj projekat koji nizom aktivnosti i pozitivnom medijskom kampanjom ima cilj da popravi stanje u našem društvu, osnosno u lokalnoj zajednici“.

Seminaru su prisustvovali predstavnici civilnog sektora (članovi Omladinske inicijative iz Blaca i Kancelarije za mlade Opštine Blace), privrede, predstavnici Radničkog univerziteta iz Prokuplja i medija (Radio televizija Kuršumlija, Topličke novine).

Povezani članci

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.